A A+

Strategie

Viziune, misiune

Activitatile desfasurate in cadrul OMNIASIG VIG sustin valorile companiei, in ceea ce priveste responsabilitatea sociala si pun pe primul plan oamenii: angajatii si clientii, precum si increderea, integritatea si transparenta fata de acestia.

OMNIASIG promoveaza excelenta si responsabilitatea in tot ceea intreprinde ca si companie, prin intermediul angajatilor sai. Principalul scop este acela de a contribui la dezvoltarea societatii moderne, din care facem cu totii parte.

Responsabilitatea sociala este motto-ul sub care se desfasoara toate activitatile din cadrul OMNIASIG VIG. In ceea ce priveste implicarea sociala si activitatile de voluntariat, dorim sa impunem un mod de conduita pentru toti angajatii nostri si sa devenim un model demn de urmat si de catre alte companii.

  • Obiective
  • sustinem copiii orfani sau proveniti din familii nevoiase, persoanele cu dizabilitati, batranii si grupurile sociale defavorizate;
  • sustinem traditiile, valorile artei si cultura romaneasca;
  • sustinem viitorul "verde";
  • sustinem miscarea in aer liber si accesul tuturor oamenilor la o viata sanatoasa;
  • sustinem educarea publicului in ceea ce priveste prevenirea incendiului, dezastrelor, accidentelor rutiere etc.

Fiind una dintre companiile de asigurari lider in Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group - actionarul majoritar al OMNIASIG VIG - este constienta de responsabilitatile sale sociale si sustine initiativele care contribuie pe termen lung la imbunatatirea vietii oamenilor.

La initiativa actionarului Vienna Insurance Group, OMNIASIG VIG a lansat pentru angajatii sai "Ziua Implicarii Sociale". Angajatii sunt liberi sa isi aleaga cauza in care vor sa se implice, intr-unul din domeniile social-umanitare: sprijin acordat copiiilor orfani sau proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse, sprijin oferit persoanelor in varsta, sprijin oferit persoanelor cu dizabilitati. Fie ca vor sa aline suferinta unui batran, sa aduca zambetul pe buze unui copil sau sa ajute o persoana cu dizabilitati, orice implicare este bine venita.

In sprijinul acestei idei, in prezent toti angajatii OMNIASIG VIG sunt incurajati sa se implice in activitati de voluntariat, prin participarea si organizarea unor proiecte de implicare sociala. Iar toate acestea se intampla din grija pentru oameni.