OMNIASIG are un nou Director de Resurse Umane

OMNIASIG Vienna Insurance Group are un nou Director al Direcției Resurse Umane. Alina Enache provine din domeniul bancar, are 34 de ani, peste 10 ani de experiență în HR și s-a alăturat echipei OMNIASIG VIG pentru a dezvolta și implementa strategia de resurse umane a companiei. Un obiectiv aparte al noului director este reprezentat de dezvoltarea performanțelor individuale și organizaționale ale angajaților, în linie cu orientarea strategică și obiectivele OMNIASIG VIG.

”Motto-ul meu este «oameni potriviți la locul potrivit, pentru a aduce plus valoare companiei». Indiferent de tipul de business, în contextul economic actual, HR-ul coordonează însăși inima și motorul companiei: echipa, oamenii. În aceste condiții, prin funcția pe care am preluat-o recent în cadrul OMNIASIG, voi cultiva o cultură organizațională bazată pe performanță și încredere, având la bază modul de viață ce caracterizează compania și felul în care oamenii se raportează la locul lor de muncă. Fără toate acestea, orice companie este doar un nume pe o hârtie și un sediu pe o stradă”, a declarat Alina Enache, Directorul Direcției Resurse Umane OMNIASIG VIG.

”Tendința de evoluție a pieței asigurărilor din România ne provoacă să fim din ce în ce mai buni, atât din punct de vedere al produselor și serviciilor, dar și a capitalului uman, având în vedere specificul domeniului nostru, care presupune interacțiunea directă cu clienții. Pentru a ne asigura că oamenii noștri sunt printre cei mai buni și au parte de cele mai bune instrumente de dezvoltare a performanțelor profesionale, am adus alături de noi un director de resurse umane tânăr și ambițios, care sunt convins că își va aduce o contribuție importantă la dezvoltarea companiei”

a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group s-a clasat în 2014 pe locul al doilea în topul companiilor de asigurări generale din România, având indicatorii de solvabilitate și lichiditate la nivele superioare și sigure. Astfel, capitalul social al companiei este în valoare de 439.645.433,5 lei, marja de solvabilitate disponibilă este de este de 240.898.869 lei (în condiţiile în care marja de solvabilitate minimă impusă de lege este de 138.450.708 lei), gradul de solvabilitate este de 174% şi coeficientul de lichiditate de 1,72.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 23.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele pieţe unde îşi desfăşoară activitatea. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

madalina.constantin@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul urmator