VIVA CASCO

Asigurarea completă pentru mașinile din flota ta
Solicită oferta
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă VIVA CASCO?
VivaCasco
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă VIVA CASCO?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o asigurare completă pentru mașinile care te ajută să îți îndeplinești obiectivele afacerii tale?

VIVA CASCO este asigurarea care îți asigură mașina și care te protejează de toate riscurile, chiar și de cele la care nu te-ai gândit vreodată. Asigurarea auto facultativă VIVA CASCO îți oferă acoperire completă pentru toate riscurile care pot provoca daune, și implicit, cheltuieli mari și neprevăzute, care pot avea un impact major asupra afacerii tale.

VIVA CASCO este o asigurare Premium, de tip „TOATE RISCURILE”1, un produs inovativ. De asemenea, poți opta să incluzi în polița ta și servicii de asistență rutieră2.

1 Asigurarea ALL RISK cuprinde acoperirea tuturor riscurilor, cu excepția celor prevăzute la excluderi.

Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes profesional (care nu sunt utilizate în activităţi de tipul: „şcoală şoferi”, închiriere, taxi  etc.)

Descoperă mai multe despre asigurarea VIVA CASCO
image_cars
Descoperă mai multe despre asigurarea VIVA CASCO

VIVA CASCO este un produs Premium, dedicat mașinilor și nevoilor tale, ce cuprinde acoperirea tuturor riscurilor, cu excepția celor prevăzute la excluderi și se adresează tuturor persoanelor juridice ce au sediul în România.

Alege asigurarea VIVA CASCO și ai acoperire pentru:
Accident 2
Daune produse de coliziuni, zgârieri cu alte mașini, corpuri mobile sau imobile
Incendiu
Daune produse de derapări sau răsturnări, de incendiu, trăsnet sau explozie
Apa
Daune produse de grindină, inundații, furtună, ploaie torențială, alunecare de teren, avalanșe de zapadă
A133440F-08D7-46B6-89E2-BEB65F565E33@2x
Căderea pe mașină a unor corpuri (copaci, blocuri de gheață sau zapadă, bolovani etc.)
riscuri
RISCURI

Încheierea unei polițe de asigurare VIVA CASCO îți oferă acoperire completă pentru toate riscurile care pot provoca daune mașinii tale, pe lângă cele menționate mai sus. Pentru toate aceste incidente, polița VIVA CASCO este valabilă atât în ţara noastră, cât și pe teritoriul Europei3, Turciei (atât partea europeană, cât şi partea asiatică) şi Israelului. 

pe teritoriul Europei geografice în următoarele state – Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, FYROM (Macedonia),Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia (inclusiv teritoriul Kosovo), Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.

beneficii
BENEFICII

Atunci când treci printr-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți continui drumul către destinație. În polița ta VIVA CASCO, dacă ai inclusă ASISTENȚA RUTIERĂ, suni la 021.9669 sau 004.021.777.9669 (în cazul apelurilor din străinătate) și, în funcție de varianta de abonament aleasă, poți beneficia de următoarele servicii: asistență la locul producerii incidentului, tractarea mașinii, transportul tău și al celorlalți pasageri la destinație, transport în regim taxi, cazare la hotel sau înlocuirea temporară a mașinii.

De asemenea, pentru reparația mașinii tale, ai acces la o listă extinsă la nivel național de SERVICE-URI AUTO PARTENERE OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate.

Care sunt avantajele unei asigurări VIVA CASCO?

Poți să plătești asigurarea și în rate (maxim 4 rate);

Beneficiezi de asistența rutieră la locul producerii incidentului, dacă autoturismul este eligibil1;

Ai acoperire completă pentru o gamă variată de riscuri, mai puțin cele prevăzute la excluderi; 

Ai acces la o listă extinsă la nivel național de service-uri auto partenere OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate. 

1Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes personal
 

Documente utile
Asigurări pentru auto
Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți…

Traficul aglomerat,…

Vezi produs
Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când…

Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când mașinile pe care le deții în flota companiei se defectează. Mașinile de serviciu pe care le folosesc angajații tăi…

Vezi produs
Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile…

Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile din parcul tău auto, trebuie să fii responsabil atât față de tine, cât și față de ceilalți participanți la trafic.…

Vezi produs
Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o asigurare completă…

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o asigurare completă pentru mașinile care te ajută să îți îndeplinești obiectivele afacerii tale?

VIVA CASCO este asigurarea care…

Vezi produs
Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți…

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că…

Vezi produs