ACTUALIZARE – La OMNIASIG au fost avizate daune pentru 12 apartamente din incendiul de la Constanța

București, 23 decembrie 2021

În completarea informațiilor transmise de OMNIASIG Vienna Insurance Group în data 22 decembrie 2021, revenim cu o actualizare cu privire la dosarele de daună deschise în urma incendiului ce a avut loc pe 16 decembrie 2021 într-un bloc din Constanța.

OMNIASIG a înregistrat prime brute subscrise de peste 1,1 miliarde lei în primele trei trimestre, în creștere cu aprox. 15%

  • Volumul total al primelor brute subscrise a crescut în primele nouă luni ale anului, susținut de o evoluție solidă a principalelor linii de asigurare;
  • Profitul brut, conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare, a fost de peste 40 milioane lei;
  • Valoarea totală a despăg

INCENDIUL – cauza celor mai mari despăgubiri plătite de OMNIASIG în primul semestru pe asigurările de locuință

OMNIASIG Vienna Insurance Group susține o comunicare publică transparentă și oferă periodic informații despre activitatea companiei, precum topul celor mai mari despăgubiri plătite pe principalele linii de produse din portofoliul companiei.

OMNIASIG susține educația și comunitățile defavorizate pentru al treilea an consecutiv, prin campania „OMNIASIG pentru MAI BINE”

OMNIASIG Vienna Insurance Group demonstrează din nou responsabilitate față de comunitate și continuă demersurile de ajutorare a copiilor și tinerilor din comunități defavorizate, prin campania „OMNIASIG pentru MAI BINE”, care se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

OMNIASIG se implică, pentru al șaselea an la rând, în proiectul „Banca de alimente”, alături de Crucea Roșie

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă să se implice în comunitate, conform strategiei sale de responsabilitate socială și, pentru al șaselea an la rând, participă în programul Banca de alimente derulat de Crucea Roșie, prin campania internă ,,HRANĂ PENTRU SUFLETE, HRANĂ PENTRU ZÂMBETE”. Compania, precum și angajații din toată rețeaua, la nivel individual, donează bani pentru comunități dezavantajate din țară.