OMNIASIG a lansat o nouă asigurare destinată în principal chiriașilor

Casa este locul în care te relaxezi cu familia și în care vrei să te simți cel mai în siguranță. Indiferent dacă este proprietate personală sau este închiriată, îți dorești ca bunurile tale din casă să fie în afara pericolului și să nu ai grija înlocuirii acestora. Pentru asta, cel mai mult te poate ajuta o asigurare pentru bunurile din locuința ta, care include și ASISTENȚĂ TEHNICĂ LA DOMICILIU, adică reparații de urgență* la tine acasă, exact atunci când ai nevoie de ele: intervenție rapidă, cu personal specializat pentru remedierea avariilor accidentale la: instalații de apă, curent, gaz, centrala termică, geamuri, uși, sau acoperiș.

În plus, o astfel de asigurare de la OMNIASIG îți acoperă și răspunderea ta civilă față de terţi – vizitatori, trecători și, mai ales, vecini. De exemplu, atunci când îl inunzi pe vecinul de la etajul de sub tine, poți să folosești cu încredere asigurarea. Și toate acestea la un preț foarte accesibil.

*personalul tehnic specializat va sosi la tine pentru efectuarea reparațiilor în maxim 3 ore, dacă stai în București, sau în maxim 5 ore în alte localități din țară.

Ce riscuri poți să lași în grija asigurării?

Vrei să stai liniștit că orice s-ar întâmpla cu bunurile tale din casă, tu ești protejat? Iată ce îți mai acoperă această asigurare:

  • Daunele produse bunurilor tale prin incendiu sau explozie;
  • Daunele produse de fenomene electrice (de exemplu, pene de curent) aparaturii electronice și electrocasnice;
  • Furtul bunurilor prin efracţie sau tâlhărie;

Totodată, oferim protecție și mobilierului din casă, obiectelor vestimentare (îmbrăcăminte și încălțăminte) și altor obiecte casnice și decorative (perdele, draperii, covoare).

Și nu uita – această asigurare include și ASISTENȚĂ TEHNICĂ LA DOMICILIUreparații rapide la tine acasă, făcute prin personal specializat, pentru remedierea avariilor accidentale la: instalația de apă, curent, gaz, centrala termică, geamuri, uși, sau acoperiș. Trebuie doar să suni la call-center-ul OMNIASIG, 021.9669, dacă te confrunți cu următoarele avarii:

  • La instalaţiile de apă sau canalizare (spargerea, înfundarea conductelor de apă, defectare robineţi);
  • La instalaţia de încălzire proprie (centrală termică, spargerea conductelor, defectare robineţi), instalaţia de gaze;
  • La ușile exterioare (inclusiv blocarea) sau ferestrele exterioare;
  • La încuietori, deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea în interior a cheilor de acces;
  • La instalaţia electrică / pene de curent.

PREȚ ACCESIBIL

Trăim într-o lume care este pe zi ce trece tot mai aglomerată, mai agitată, mai plină de tot mai multe responsabilități. Noi îți oferim însă o soluție foarte simplă, prin această asigurare, pe care o poți încheia foarte ușor și rapid, în doar câteva minute, chiar și de la distanță, apelând la orice reprezentant OMNIASIG.

Polița are un preț foarte accesibil în funcție de scenariul de asigurare, începând de la doar 60 lei / an și îți asigură liniștea știind că dacă se întâmplă ceva cu bunurile din casa ta, tu îți vei putea continua viața și activitatea, bazându-te pe OMNIASIG.  

Vrei mai multe detalii despre această asigurare sau o ofertă personalizată? Scrie-ne aici și îți vom răspunde imediat!

#OMNIASIG

#CuToataIncrederea

www.omniasig.ro

Toate articolele Articolul următor