CASCO

Asigurarea perfect adaptabilă nevoilor afacerii tale
Solicită oferta
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO Standard?
Auto_CASCO
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO Standard?

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că mașinile din parcul auto al companiei tale pot face față oricărei situații neprevăzute.

Un singur moment de neatenție din partea celui care conduce autovehiculul sau din partea celorlalți participanți la trafic, poate genera cheltuieli semnificative în bugetul afacerii tale.

Dacă ai însă o poliță CASCO Standard, poți să îți desfășori liniștit activitatea și oriunde s-ar deplasa mașinile tale, în cazul în care se întamplă un eveniment neprevăzut, poți sta liniștit și pentru că poți apela oricând la serviciile de asistență rutieră, dacă sunt incluse în polița ta1.

1 Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes profesional (care nu sunt utilizate în activităţi de tipul: „şcoală şoferi”, închiriere, taxi  etc).

Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO Standard
Auto_CASCO
Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO Standard

CASCO Standard este o asigurare adaptabilă nevoilor tale, ce acoperă cele mai frecvente riscuri care îți pot pune mașina în pericol. Polița se adresează tuturor persoanelor juridice, care au mașini înmatriculate sau înregistrate în România.

Alege asigurarea CASCO Standard și ai acoperire pentru:
Accident 2
Daune produse de coliziuni, zgârieri cu alte mașini, corpuri mobile sau imobile
Incendiu
Daune produse de derapări sau răsturnări, de incendiu, trăsnet sau explozie
Apa
Daune produse de grindină, inundații, furtună, ploaie torențială, alunecare de teren, avalanșe de zapadă
A133440F-08D7-46B6-89E2-BEB65F565E33@2x
Căderea pe mașină a unor corpuri (copaci, blocuri de gheață sau zapadă, bolovani etc.)
riscuri
RISCURI

Este important ca toate mașinile care te ajută să îți defășori activitatea afacerii tale să fie asigurate, pentru că orice cheltuială neprevăzută poate avea un impact negativ asupra business-ului tău.Asigurarea CASCO Standard acoperă o gamă vastă de riscuri și, în plus, poți alege și alte acoperiri suplimentare, precum avarierea mașinii în cazul circulației în afara drumurilor publice, vandalismul sau avarierea produsă de animale.

De asemenea, poți opta și pentru regres RCA (o facilitate pusă la dispoziția ta atunci când vinovat de producerea unui accident este conducătorul unui alt autovehicul ce are o asigurare de Răspundere Civilă Auto valabilă). Pentru toate aceste incidente, polița CASCO Standard este valabilă atât în ţara noastră, cât și pe teritoriul Europei2, Turciei (atât partea europeană, cât şi partea asiatică) şi Israelului.

 

beneficii
BENEFICII

Atunci când treci printr-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți continui drumul către destinație. În polița ta CASCO Standard, dacă ai inclusă ASISTENȚA RUTIERĂ – suni la 021.9669 sau 004.021.777.9669 (în cazul apelurilor din străinătate) și, în funcție de varianta de abonament aleasă, poți beneficia de următoarele servicii: asistență la locul producerii incidentului, tractarea mașinii, transportul tău și al celorlalți pasageri la destinație, transport în regim taxi, cazare la hotel sau înlocuirea temporară a mașinii. De asemenea, pentru reparația mașinilor din firma ta, ai acces la o listă extinsă la nivel național de SERVICE-URI AUTO PARTENERE OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate. 

2 pe teritoriul Europei geografice în următoarele state – Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, FYROM (Macedonia),Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia (inclusiv teritoriul Kosovo), Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.

Care sunt avantajele unei asigurări CASCO Standard?

Poți să plătești asigurarea și în rate (maxim 4 rate);

Ai inclusă asistența rutieră la locul producerii incidentului, dacă autoturismul este eligibil1;

Ai la dispoziție numărul 021.224.01.01, de unde poți oricând afla stadiul dosarului tău de daună;

Îți poți selecta acoperirile de care ai nevoie;

Ai acces la o listă extinsă la nivel național de unități service partenere OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate. 

1 Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes profesional (care nu sunt utilizate în activităţi de tipul: „şcoală şoferi”, închiriere, taxi  etc).

Documente utile
Asigurări pentru auto
Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți…

Traficul aglomerat,…

Vezi produs
Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când…

Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când mașinile pe care le deții în flota companiei se defectează. Mașinile de serviciu pe care le folosesc angajații tăi…

Vezi produs
Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile…

Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile din parcul tău auto, trebuie să fii responsabil atât față de tine, cât și față de ceilalți participanți la trafic.…

Vezi produs
Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți…

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că…

Vezi produs