Plată dividende acționari OMNIASIG

OMNIASIG Vienna Insurance Group va acorda, conform aprobării Adunării Generale a Acționarilor din data de 22 aprilie 2024, dividende în valoare totală de 24.855.645 RON, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,17 RON/actiune.

Plata dividendelor se va face începând cu data de 31 mai 2024, până la finalul anului, în contul indicat de către fiecare acționar sau la ghișeele BCR. Această măsură este aplicabilă acționarilor companiei înscriși în Registrul acționarilor la data de referință 15 aprilie 2024.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, inclusiv modelele de cereri ce trebuie completate de către acționari în cadrul acestui demers, se pot accesa documentele regăsite în cadrul acestei pagini sau la secțiunea „Adunări Generale” -> „Hotărâri AGA”.

 

Dividende 2020

OMNIASIG Vienna Insurance Group va acorda, conform aprobării Adunării Generale a Acționarilor din data de 27 aprilie 2021, dividende în valoare totală de peste 18 milioane RON, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,125 RON/acțiune.

Plata dividendelor se va face începând cu data de 30 septembrie 2021, până la finalul anului, în contul indicat de către fiecare acționar sau la ghișeele BCR. Această măsură este aplicabilă acționarilor companiei înscriși în Registrul acționarilor la data de referință 21 aprilie 2021.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, inclusiv modelele de  cereri ce trebuie completate de către acționari în cadrul acestui demers, se pot accesa documentele regăsite în cadrul acestei pagini sau la secțiunea „Adunări Generale” -> „Hotărâri AGA”.