Reparatori nave

Asigurarea pentru reparatorii de nave
Solicită oferta
Ce trebuie să știi despre asigurarea pentru reparatorii de nave?
PJ_Maritime_Reparatori Nave
Ce trebuie să știi despre asigurarea pentru reparatorii de nave?

Asigurarea de Răspundere a Reparatorului de Nave (Shiprepairer’s Liability) preia răspunderea ce decurge din activitățile de reparare a navelor aflate în șantiere navale și anume răspunderea societăților ce executa operațiuni de reparare a navelor aflate în șantiere navale.

Descoperă mai multe despre asigurarea pentru reparatorii de nave
PJ_Maritime_Reparatori Nave
Descoperă mai multe despre asigurarea pentru reparatorii de nave

OMNIASIG despăgubește asiguratul pentru toate sumele pe care acesta va trebui să le plătească drept răspundere civilă, ca societate care execută operațiuni de reparare a navelor, pentru:

  • pierderea sau deteriorarea oricărei nave sau ambarcațiuni care se află în grija, custodia sau controlul asiguratului (reparatorului), cu scopul de a fi supusă unor lucrări, inclusiv mutarea sau transportarea în limitele portului în raza căruia se desfășoară lucrările, inclusiv traseele de test, dar în limita a 100 de mile de portul respectiv.
  • pierderea sau deteriorarea oricărei nave sau ambarcațiuni la care asiguratul lucrează, cu excepția navelor și ambarcațiunilor la apă, în alte scopuri decât în trasee de test.
  • pierderea sau deteriorarea încărcăturii sau a altor lucruri care se află pe respectiva navă sau ambarcațiune sau care sunt descărcate din navele sau ambarcațiunile menționate la punctele (1) sau (2) de mai sus.
  • pierderea sau deteriorarea dispozitivelor sau echipamentelor oricărei nave sau ambarcațiuni, în timp ce respectivele dispozitive sau echipamente sunt scoase de pe nave sau ambarcațiuni, aflandu-se în grija, custodia sau controlul asiguratului, cu scopul de a executa lucrări asupra acestora.
  • îndepărtarea unei epave.
  • pierderea sau deteriorarea proprietăților terților, care apare în timpul sau din cauza reparațiilor executate de asigurat în cazul în care răspunderea apare din cauza neglijenței asiguratului, a angajaților, agenților sau subcontractanților săi, pe durata asigurării.
Riscuri acoperite suplimentar

Clauza de arest  

Clauza de vătămare corporală

Clauza pentru diverse lucrări  

Clauza de călătorie a lucrătorilor

Asigurări pentru maritime și aviație
Fac obiectul asigurării: Protecție – riscurile de…

Fac obiectul asigurării:

Protecție – riscurile de răspunderi privind:

  • răspunderile pentru despăgubirea daunelor în caz de deces,…
Vezi produs
Asigurarea poate fi încheiată numai de către agențiile de…

Asigurarea poate fi încheiată numai de către agențiile de personal navigant, persoane juridice române sau filialele din România ale societăților comerciale străine.

Vezi produs
Fac obiectul acestui tip de asigurare: răspunderea…

Fac obiectul acestui tip de asigurare: răspunderea operatorilor portuari, pagubele produse asupra proprietăților (clădiri și diverse alte construcții – diguri, etc.),…

Vezi produs
Asigurarea de Răspundere a Reparatorului de Nave (…

Asigurarea de Răspundere a Reparatorului de Nave (Shiprepairer’s Liability) preia răspunderea ce decurge din activitățile de reparare a navelor aflate în șantiere navale și…

Vezi produs
Asigurarea este destinată protecției navelor, de orice tip…

Asigurarea este destinată protecției navelor, de orice tip, aflate în construcție în șantierele navale, precum: nave, de orice tip, aflate în construcție în șantierele navale.…

Vezi produs
Următoarele tipuri de ambarcațiuni pot fi asigurate prin…

Următoarele tipuri de ambarcațiuni pot fi asigurate prin această poliță: iahturi, veliere, șalupe cu motor, bărcile cu motor – indiferent de deplasament, construite și echipate…

Vezi produs
Următoarele tipuri de ambarcațiuni pot fi asigurate prin…

Următoarele tipuri de ambarcațiuni pot fi asigurate prin această poliță:

  • nave maritime (nave comerciale, de pescuit, colectoare, remorchere de salvare);
Vezi produs
Asigurarea tip CASCO "ALL RISKS" Are ca obiect asigurarea…

Asigurarea tip CASCO "ALL RISKS"

Are ca obiect asigurarea aeronavei pentru daună totală, dispariție sau daune parțiale, cauzate de orice risc, cu…

Vezi produs