Plata rapidă a daunelor

pe asigurarea de locuință

Pentru că ştim cât de important este să poți face reparaţiile rapid atunci când ai avut o țeavă spartă în locuinţa ta sau când aceasta a provocat pagube vecinilor, îți venim în ajutor cu Plata rapidă a daunelor, în limita a 2.000 lei.

 

Cum funcționează?

E simplu! Pentru orice poliță de asigurare facultativă a locuinței, OMNIASIG plătește rapid, în maxim 3 zile, daunele mici pentru pagubele provocate de următoarele riscuri asigurate:

  • Apa de conductă și refulare;
  • Răspunderea civilă față de terți a ta, ca asigurat, în legătură cu evenimentele enumerate mai sus, produse din vina ta, la locuința sau la bunurile tale asigurate.

Pentru a beneficia de plata rapidă, dauna trebuie avizată în maxim 20 zile calendaristice!

 

Cui i se adresează?

Această procedură de plată rapidă se adresează tuturor persoanelor fizice care au o poliță de asigurare facultativă a locuinței încheiată la OMNIASIG și care acoperă riscurile menționate mai sus*.

 

Ce trebuie să faci?

  • Ne transmiți toate informațiile necesare despre paguba suferită la 021.9669, iar noi îți plătim rapid dauna, în limita a 2.000 lei, în maxim 3 zile.
  • Plata se face RAPID, DOAR pe baza informațiilor telefonice transmise, fără constatare, fără să îți cerem alte acte sau hârtii;
  • Îți vei putea ridica banii de la orice casierie a băncii BCR, fără a fi necesare alte documente.

Avantaje

  • Poți face rapid reparațiile în locuința ta, atunci când ai cea mai mare nevoie;
  • Beneficiezi de una dintre cele mai rapide soluții de plată a despăgubirii din piață.
*sub rezerva îndeplinirii unor condiții, respectiv: Se aplică după verificarea de către OMNIASIG a evenimentului avizat; Aceasta nu se aplică polițelor de asigurare a locuințelor cesionate integral la banci; Se poate plăti o singură daună rapidă/locație în timpul perioadei de asigurare.