CASCO Standard

Asigurarea perfect adaptabilă nevoilor tale
Solicită oferta
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO Standard?
Auto_CASCO
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO Standard?

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că mașina ta poate face față oricărei situații neprevăzute. Un singur moment de neatenție, din partea ta sau a celorlalți participanți la trafic, poate genera cheltuieli semnificative în bugetul tău pentru reparația mașinii.

Dacă ai însă o poliță CASCO Standard, poți să pleci liniștit în vacanță, la serviciu sau spre casă, spre munte sau mare, indiferent dacă este vară sau iarnă. Oriunde te-ai deplasa, în cazul în care întâmpini o problemă, poți sta liniștit și pentru că poți apela oricând la serviciile de asistență rutieră, dacă sunt incluse în polița ta1.

1 Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes personal (care nu sunt utilizate în activităţi de tipul: „şcoală şoferi”, închiriere, taxi  etc).

Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO Standard
Auto_CASCO
Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO Standard

CASCO Standard este o asigurare adaptabilă nevoilor tale, ce acoperă cele mai frecvente riscuri care îți pot pune mașina în pericol. Polița se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice, care au mașini înmatriculate sau înregistrate în România.

Alege asigurarea CASCO Standard și ai acoperire pentru:
Accident 2
Daune produse de coliziuni, zgârieri cu alte mașini, corpuri mobile sau imobile
Incendiu
Daune produse de derapări sau răsturnări, de incendiu, trăsnet sau explozie
Apa
Daune produse de grindină, inundații, furtună, ploaie torențială, alunecare de teren, avalanșe de zapadă
Icon/Acasa Copy
Căderea pe mașină a unor corpuri (copaci, blocuri de gheață sau zapadă, bolovani etc.)
riscuri
RISCURI

Din necesitate sau, pur și simplu, din plăcerea de a conduce, ne petrecem o mare parte din timp în mașină. De aceea, este important să ne simțim protejați. Asigurarea CASCO Standard acoperă o gamă vastă de riscuri și, în plus, poți alege și alte acoperiri suplimentare, precum avarierea mașinii în cazul circulației în afara drumurilor publice, avarierea mașinii în cazul în care este condusă de altă persoană, vandalismul sau avarierea produsă de animale.

De asemenea, poți opta și pentru regres RCA (o facilitate pusă la dispoziția ta atunci când vinovat de producerea unui accident este conducătorul unui alt autovehicul ce are o asigurare de Răspundere Civilă Auto valabilă).

Pentru toate aceste incidente, polița CASCO Standard este valabilă atât în ţara noastră, cât și pe teritoriul Europei2, Turciei (atât partea europeană, cât şi partea asiatică) şi Israelului. 

2pe teritoriul Europei geografice în următoarele state – Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, FYROM (Macedonia),Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia (inclusiv teritoriul Kosovo), Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.

 

beneficii
BENEFICII

Atunci când treci printr-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți continui drumul către destinație.

În polița ta CASCO Standard, dacă ai inclusă ASISTENȚA RUTIERĂ – suni la 021.9669 sau 004.021.777.9669 (în cazul apelurilor din străinătate) și, în funcție de varianta de abonament aleasă, poți beneficia de următoarele servicii: asistență la locul producerii incidentului, tractarea mașinii, transportul tău și al celorlalți pasageri la destinație, transport în regim taxi, cazare la hotel sau înlocuirea temporară a mașinii.

De asemenea, pentru reparația mașinii tale, ai acces la o listă extinsă la nivel național de SERVICE-URI AUTO PARTENERE OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate. 

Care sunt avantajele unei asigurări CASCO Standard?

Poți să plătești asigurarea și în rate (maxim 4 rate);

Ai inclusă asistența rutieră la locul producerii incidentului, dacă autoturismul este eligibil1;

Ai la dispoziție numărul 021.224.01.01, de unde poți oricând afla stadiul dosarului tău de daună;

Îți poți selecta acoperirile de care ai nevoie;

Ai acces la o listă extinsă la nivel național de unități service partenere OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate. 

1 Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenţă rutieră” sunt autoturismele până în 10 ani vechime, utilizate în interes personal
(care nu sunt utilizate în activităţi de tipul: „şcoală şoferi”, închiriere, taxi  etc).

Documente utile
Asigurări auto
Când ești pe drum și se întâmplă să treci printr-o situație…

Când ești pe drum și se întâmplă să treci printr-o situație dificilă în care ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci…

Vezi produs
Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți…

Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți sau, pur și simplu, ghinionul pot fi doar câteva dintre elementele…

Vezi produs
Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți…

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că…

Vezi produs
Atunci când ești în trafic, trebuie să fii responsabil atât…

Atunci când ești în trafic, trebuie să fii responsabil atât față de tine, cât și față de ceilalți participanți la trafic. Polița RCA nu înseamnă doar obligație, ci și…

Vezi produs