Promisiunea OMNIASIG

Promisiunea unei companii este angajamentul acesteia pe termen lung, de a oferi clienților, partenerilor, angajaților săi și tuturor categoriilor de public, o experiență de înaltă calitate, bazată pe valori și principii clare. Promisiunea OMNIASIG înseamnă încredere într-un viitor solid și se reflectă în fapte.

OMNIASIG pentru MAI BINE: grijă și responsabilitate pentru viitor – subliniază clar angajamentul nostru față de comunitate. Acest principiu ne definește fiecare acțiune și decizie. O promisiune la cele mai înalte standarde de responsabilitate, care are grijă să asigure un viitor cât mai bun următoarelor generații.

Angajamentul nostru este de a proteja mediul și comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Suntem o companie sustenabilă, cu planuri și obiective pe termen lung, iar acțiunile noastre au rol de a menține transparența față de toți stakeholderii noștri.

Vom continua să dezvoltăm această abordare, concentrându-ne puternic pe toate aspectele ce țin de spectrul ESG (Mediu, Social, Guvernanță), cu scopul de a ne îmbunătăți permanent activitatea în materie de sustenabilitate.

O promisiune îndeplinită înseamnă încredere câștigată și siguranța unui viitor mai bun.

Integrăm Misiunea, Viziunea, Valorile și Promisiunea în calitatea activității OMNIASIG, urmărind mereu mai binele comunităților și al generațiilor viitoare.

Toate articolele Articolul următor