Sănătatea este mai bună decât toate

Așa spune o vorbă din popor. Nimic mai adevărat! Iar noi știm cât de importantă este sănătatea angajaților tăi pentru tine, așa că la OMNIASIG îți oferim asigurarea de sănătate OMNI+, un produs de calitate, adaptat dinamicii pieței și nevoilor firmei tale.

Grija față de sănătatea angajaților unei firme, indiferent de dimensiunea ei, a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru noi, de aceea am creat asigurarea OMNI+, un produs complex, inovator și care aduce o serie extinsă de beneficii. Ea reprezintă un element important atât în procesul de recrutare, cât și în cadrul programelor interne de fidelizare a angajaților existenți.

Prin asigurarea de sănătate OMNI+, angajații companiei tale pot accesa servicii medicale în orice clinică și spital privat din România și pot include în asigurare și membrii familiei (soț/soție, copii). Există posibilitatea de a extinde acoperirea și în străinătate. Totodată, asigurarea de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul companiei tale, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple servicii medicale, până la cele mai complexe consultații și controale. OMNI+ poate acoperi, de asemenea, servicii în ambulator nelimitate ca număr de accesări, în funcție de pachetul de asigurare ales, și consultații de tip second opinion incluse nelimitat în pachetul de servicii în ambulator. În plus, îți acoperă costurile pentru orice tip de dispozitive medicale, cum sunt cele auditive, optice, ortopedice etc. și pentru cazarea unui însoțitor în cazul spitalizării copiilor minori.

Alege să investești în sănătatea angajaților tăi și, implicit, în viitorul sănătos al companiei tale. Asigură-te că îi protejezi și că iei toate măsurile necesare pentru a le oferi un mediu de lucru optim și sigur. OMNIASIG se pliază pe nevoile și dorințele tale, precum și ale angajaților și răspunde prompt cerințelor tale.

Mai multe informații despre acest produs găsești aici https://www.omniasig.ro//ro/pers-juridica/sanatate/omni, sau ne poți scrie la suport.clienti@omniasig.ro și un specialist OMNIASIG îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

 

Toate articolele Articolul următor