Costi Stratnic a fost numit Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG

Cea mai recentă modificare în structura Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group a fost avizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Pe 27 august, instituția a aprobat numirea domnului Costi Stratnic în funcția de Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

„Cunoscându-i îndeaproape parcursul lui Costi Stratnic în cadrul companiei noastre, am încredere că, în noua formulă, Directoratul va acționa consolidat și eficient în direcția dezvoltării sustenabile. Vom aborda împreună aceeași consecvență privind calitatea serviciilor și adaptarea constantă la cerințele pieței, respectând în permanență strategia noastră de creștere reală și durabilă”

a declarat Mihai Tecău, Președintele Directoratului OMNIASIG.

Cariera lui Costi Stratnic în cadrul OMNIASIG a început în 2002. Prima poziție ocupată a fost aceea de Director de Sucursală, apoi a devenit Director de Vânzări. A fost numit membru al Directoratului OMNIASIG în august 2013.

La ora actuală, Directoratul OMNIASIG Vienna Insurance Group este format din:

• Mihai Tecău, Președinte Directorat
  • Costi Stratnic, Vicepreședinte Directorat
  • Michał Leja, Membru Directorat
  • Bogdan Tudor, Membru Directorat
  • Mădălin Roșu, Membru Directorat

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

PR@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti