Fenomene atmosferice N-NV

În urma fenomenelor meteorologice severe, de tip furtună, ploi torențiale și grindină, care au avut loc în după-amiaza zilei de 28 mai în zona de Nord și Nord–Vest a țării, OMNIASIG Vienna Insurance Group vine în sprijinul asiguraților săi și informează că în zonele afectate se află deja mai mulți experți specializați în constatarea daunelor din partea companiei, pentru a eficientiza procesul de instrumentare a daunelor avizate.

Bucățile de grindină de mari dimensiuni au provocat daune semnificative, astfel că, până la ora 10.00 a acestei dimineți au fost înregistrate deja 550 de avizări în total, din care 220 pentru polițe Non Auto, iar 330 pentru polițe CASCO.

Avizarea daunei se poate face prin următoarele modalități:

Pentru daunele Non Auto, începând cu anul 2018, OMNIASIG a introdus facilitatea de autoconstatare pentru persoanele fizice și juridice, care dețin polițe de asigurare la OMNIASIG, în limita sumei de 10.000 RON, în anumite condiții. Astfel, compania vine în sprijinul asiguraților, prin reducerea timpului de instrumentare, precum și prin simplificarea procesului.

Compania va depune toate eforturile necesare pentru a soluționarea rapidă a tuturor dosarelor de daună, cu scopul de a facilita plata despăgubirilor în urma fenomenelor meteo extreme ce au afectat județele din Nord și Nord–Vestul țării, în data de 28 mai 2019.

Vom reveni în perioada următoare cu informații actualizate, ce vor include numărul total de avizări daune, precum și valoarea totală a despăgubirilor plătite.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact

OMNIASIG Vienna Insurance Group

PR@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor