Modificări directorat

OMNIASIG Vienna Insurance Group anunță cea mai recentă schimbare la nivelul conducerii companiei. Marek Golebiewski, fost Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG și CFO, își va continua activitatea în cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia, iar funcția sa va fi preluată de către Michał Leja.

„Îi mulțumesc domnului Marek Golebiewski pentru efortul depus și pentru contribuția adusă în ultimii doi ani în OMNIASIG. De asemenea, îl felicit pe noul membru OMNIASIG, domnul Michał Leja, pentru că a îmbrățișat cu entuziasm această nouă provocare”,

a declarat Franz Fuchs, Președintele Consiliului de Supraveghere OMNIASIG și Membru al Directoratului Vienna Insurance Group.

În continuare, echipa Directoratului OMNIASIG va fi sprijinită de Michał Leja, Consiliul de Supraveghere numindu-l pentru funcția de CFO. Cu o experiență de mai mult de 12 ani în sectorul financiar, din care majoritatea în industria asigurărilor, Michal Leja a fost auditor și consilier în cadrul unei companii Big 4. Ultimele sale atribuții, înaintea numirii în funcția de Membru Directorat și CFO al OMNIASIG, au constat în exercitarea funcțiilor de membru al Directoratului Global Assistance Polska și de Director al departamentului Controlling Financiar în cadrul companiei Compensa Polonia.

În cadrul OMNIASIG, Michał Leja va coordona ariile: Financiar, Controlling, Managementul Activelor, Reasigurări, Dezvoltarea Afacerii, Logistică.

Contact

OMNIASIG Vienna Insurance Group

PR@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor