Notă de presă referitoare la arhiva OMNIASIG Vienna Insurance Group, în contextul incendiului de la depozitul Global Archive Management

Referitor la incendiul din data de 26 mai 2017 izbucnit la depozitele Global Archive Management, informăm pe această cale clienţii şi publicul asupra faptului că documentele OMNIASIG Vienna Insurance Group aflate în arhiva depozitată la această companie nu au fost deloc afectate. Documentele OMNIASIG din arhivă sunt în siguranță, întrucât se aflau în alt depozit decât cel distrus de incendiu.

Îi asigurăm, așadar, pe toți clienții și partenerii OMNIASIG că activitatea companiei noastre nu a fost și nu este influențată în niciun fel de acest incident.

Tototdată, OMNIASIG are un plan strict si detaliat de continuitate a afacerii, conform normelor legale în vigoare, prin care se prevede și se asigură continuitatea, chiar și în cazul unor accidente sau dezastre naturale.


***

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.
 

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

madalina.constantin@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor