OMNIASIG asigură noile elicoptere Black Hawk ale Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.

București, 7 decembrie 2023

 

OMNIASIG se bucură să fie compania care asigură, prin intermediul unei polițe de tip Casco toate riscurile, răspundere față de terți și accidente persoane (echipaj & pasageri), cele 4 noi elicoptere tip Sikorsky S-70 Black Hawk (2 de uscat și 2 de mare) ale Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului de Interne. Acestea sunt în premieră în România, sunt parte dintr-un lot de 7 aeronave ce fac parte din dotarea și modernizarea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne și beneficiază de o tehnologie modernă.

Compania noastră este onorată să poată asigura aceste aeronave, acest succes având la bază o foarte extinsă experiență și o expertiză deosebită pe linia asigurărilor de aviație, precum și specialiști recunoscuți în piață.

Suntem mândri că am putut asigura aceste aeronave chiar înainte de Parada de Ziua Națională a României, unde ele au survolat cerul Capitalei. Mai multe detalii despre Parada de 1 Decembrie din București pot fi urmărite și aici http://stiri.tvr.ro/parada-spectaculoasa-in-capitala--de-ziua-nationala-a-romaniei--militari-romani---i-straini--tehnica-de-lupta--avioane-si-elicoptere--sub-privirile-a-peste-100-000-de-spectatori_944011.html#view

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari și mai stabili asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea ce întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din acest grup cu tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii. Circa 29.000 de angajaţi ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor aproximativ 28 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 și la Bursa de Valori din Budapesta din 2022. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor’s. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

Contact: OMNIASIG Vienna Insurance Group Mădălina Constantin, Director PR, Marketing & CSR PR @ omniasig.ro Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor