OMNIASIG a extins acoperirea Casco ECOnom, asigurarea cu un preț foarte accesibil

București, 27 septembrie 2021

 

OMNIASIG a extins asigurarea facultativă Casco ECOnom cu noi acoperiri pentru cele mai frecvente și costisitoare daune, venind astfel în întâmpinarea clienților cu o poliță cu un preț foarte accesibil, adecvat riscurilor pe care le acoperă și sumei asigurate. Polița se adresează atât persoanelor fizice (cu vârsta de peste 30 ani), cât și celor juridice care au autoturisme cu vechimea cuprinsă între 6 și 20 de ani. Casco ECOnom are un tarif începând de la doar 500 lei/an și este disponibilă în trei variante, cu sumă asigurată de 7.500 lei, 15.000 lei sau 30.000 lei*.

 

Casco ECOnom are acoperire pe teritoriul României și oferă acum protecție sporită, pentru:

  • coliziuni cu alte autovehicule (cu excepția evenimentelor acoperite de o poliță obligatorie de răspundere civilă a șoferului vinovat).
  • daune produse de fenomene ale naturii: grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă, inclusiv copaci sau crengi prăbușite pe autoturismul asigurat în urma furtunii.
  • daune produse și în cazul conducerii autoturismului asigurat de către alte persoane decât asiguratul (persoană fizică), în vârstă de peste 30 de ani.

 

Printre beneficiile pe care le oferă asigurarea Casco ECOnom se numără și:

  • Accesul la o rețea extinsă la nivel național de Service-uri Auto partenere OMNIASIG;
  • Servicii de Asistență Rutieră incluse (pentru autoturisme cu vechimea mai mică de 10 ani);
  • Perioada de asigurare în funcție de nevoile clientului – 6 sau 12 luni;
  • Plata despăgubirilor se poate face și direct către asigurat (în sistem regie proprie, fără documente de reparație).

 

La încheierea acestei polițe, este necesară efectuarea inspecției de risc a autoturismului asigurat.

* Suma asigurată nu este corelată cu valoarea de piață a autoturismului.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

Contact:
OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR & Marketing

PR @ omniasig.ro

Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 / www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor