OMNIASIG a încheiat un parteneriat cu AVIS România prin care asigurații RCA beneficiază de mașină la schimb pe perioada reparației

București, 25 mai 2021

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group a încheiat un parteneriat cu compania de rent-a-car AVIS România, în avantajul asiguraților* și păgubiților, în baza unei polițe RCA OMNIASIG. Prin această colaborare, asiguratul sau păgubitul poate beneficia, conform legislației în vigoare, de o mașină închiriată de la AVIS Romania, în baza unei polițe RCA emise de OMNIASIG, în zilele în care mașina sa este imobilizată în service** pentru reparații. Acest cost, în limita prevederilor legale, este suportat de către OMNIASIG și oferă posibilitatea închirierii unei mașini dintr-o clasă similară cu cea a vehiculului avariat. Mașinile oferite spre închiriere în cadrul acestei colaborări sunt noi, cu o gamă variată de mărci și modele, verificate tehnic înainte de fiecare închiriere.

Siguranța și grija față de clienții noștri sunt prioritare, iar OMNIASIG face toate demersurile necesare pentru a le oferi acestora servicii complete, de calitate și inovatoare. Ne dorim ca experiența clienților în relația cu produsele și serviciile noastre să fie cât mai plăcută, mai ales în momentele dificile pentru ei.

Pentru a beneficia de această facilitate, asiguratul / păgubitul poate apela direct la AVIS Romania: email: omniasig@avisbudget.ro sau telefon: +4021.210.43.44, +40722.555.772.

*  asigurații care au contractat serviciul de decontare directă

** perioada de imobilizare conform prevederilor art. 25 din Norma ASF nr. 20/2017

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

 

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

Contact:
OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Comunicare / PR @ omniasig.ro 

Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti / Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 / www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor