BLUE AIR lansează, în parteneriat cu OMNIASIG, o nouă facilitate: încheierea asigurării de călătorie odată cu emiterea biletului de avion

OMNIASIG Vienna Insurance Group și compania aeriană românească Blue Air au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia toți cei care își cumpără bilete de avion pe website-ul Blue Air pot achiziționa și o poliță OMNIASIG de asigurare a călătoriei, Safe Travel Protect.

Noua poliță de asigurare a călătoriei special destinată clienților Blue Air oferă protecție în fața unei game foarte largi de riscuri ce pot afecta buna desfășurare a unei călătorii. Printre acoperirile principale ale Safe Travel Protect se numără:

  • Asistența medicală de urgență în cazul producerii unui accident sau a unei îmbolnăviri
  • Accidente persoane
  • Pierderea, distrugerea, avarierea și întârzierea bagajelor
  • Răspunderea civilă a asiguratului pentru prejudiciile înregistrate de terţe persoane
  • Daune survenite în timpul călătoriei în legătură cu documentele de identitate / paşaportul, documentele autovehiculului personal, cardurile bancare, biletele de transport
  • Întreruperea călătoriei
  • Ratarea plecării
  • Tranzacții frauduloase efectuate cu cardul bancar al asiguratului, pierdut sau furat în timpul călătoriei
  • Franșiza Casco Rent a Car – acoperă, în limita sumei asigurate, partea din daună suportată de către asigurat (franşiza), în baza unei poliţe de asigurare Casco încheiată pentru autovehiculul închiriat în timpul călătoriei, în cazul unui accident de circulație sau în caz de furt

“Dezvoltarea OMNIASIG înseamnă și extinderea către noi zone de servicii de asigurare, pentru a oferi valoare adăugată unor noi categorii de clienți, evoluând astfel prin adaptarea la noi așteptări și cerințe. Astfel, suntem onorați să demarăm acest parteneriat cu Blue Air, o companie aeriană extrem de importantă în România. Apreciem în mod deosebit deschiderea Blue Air de a facilita accesul clienților săi la servicii de asigurare a călătoriei, aceasta fiind o dovadă clară de responsabilitate față de călătorii săi”.

Mihai Tecău
Președinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group
 

“Safe Travel Protect, noua noastră poliță de asigurare special dedicată clienților Blue Air, este una foarte complexă și care oferă, la un preț foarte accesibil, un nivel optim de protecție în fața riscurilor ce pot afecta buna desfășurare a unei călătorii. Am dezvoltat acest parteneriat inovator cu Blue Air din dorința de a oferi o protecție completă pentru o călătorie fără griji, tuturor clienților Blue Air”.

Costi Stratnic
Membru Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group
 

“Nimic nu este mai important la Blue Air ca siguranța pasagerilor. Peste 21 de milioane de persoane, de la bebeluși până la octogenari, și-au pus încrederea în noi și au ales să zboare la bordul avioanelor noastre. Precauția, atenția și măsurile de prevenție sunt valorile Blue Air care ne permit să oferim siguranță și o experiență frumoasă de zbor. Acum, venim în sprijinul pasagerilor cu un produs exclusiv care oferă mai multă liniște și confort, din momentul în care cumpără biletul, până revin acasă. Situațiile neprevăzute se pot ivi oricând. Dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să alegem cele mai bune instrumente care să ne protejeze. De astazi, cu polița Safe Travel Protect oferită exclusiv clienților Blue Air împreună cu OMNIASIG, pasagerii noștri vor avea cele mai sigure și relaxante călătorii.”

Gheorghe Răcaru Director General Blue Air
 

 

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

* acoperirile variază în funcție de planul de asigurare ales

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

madalina.constantin@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor