OMNIASIG devine partener al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru întreaga activitate din 2019

OMNIASIG Vienna Insurance Group și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia cei peste 1.000 sportivi licențiați în 15 campionate si 82 competitii sub egida FRAS, vor fi asigurați în cazul accidentelor din timpul competițiilor sportive și a antrenamentelor aferente. Totodată organizatorii acestor competiții vor fi asigurați pentru răspunderea civilă ce poate apărea în urma acestor evenimente.

În privința sportivilor, noutatea acestui parteneriat este că OMNIASIG oferă acum mai multe pachete de asigurare ce pot duce pana la despăgubiri de până la 18.000 eur, ca urmare a unui accident pe perioada desfășurării competiției. Toți membrii Federației pot accesa trei tipuri de asigurări special adaptate nevoilor lor. Aceste asigurări acoperă un pachet de riscuri ce pot apărea în timpul competițiilor care se vor desfășura pe parcursul anului 2019.

“Responsabilizarea șoferilor și siguranța în trafic sunt principii care stau la baza strategiei de business, dar și de responsabilitate socială (CSR) a companiei și de care Președinte Directorat ținem cont de fiecare dată când ne adresăm clienților noștri. Considerăm că sportul cu motor într-un mediu organizat este parte din educația rutieră a tinerilor din România și sperăm că parteneriatul nostru cu FRAS să se regăsească și în alte activități comune de educare a publicului larg.”

Mihai Tecău, OMNIASIG Vienna Insurance Group

„Am depus mult efort în ultimii 2 ani pentru a centraliza la nivel de Federație toate asigurările care se făceau în trecut individual, de sportivi sau organizatori. Astfel, Federația Română de motorsportul a devenit unul dintre puținele sporturi din România care acoperă nu doar organizatori de competiții și sportivi, ci și alte categorii de persoane implicate în evenimentele sportive (arbitri, fotografi, cameramani, spectatori șamd.). Mai mult, prin acest parteneriat cu OMNIASIG, s-au creat special pentru sportivi trei pachete de asigurări, pentru a putea acoperi toate tipurile de riscuri cu care piloții sau copiloții se pot confrunta pe întreaga durată a concursurilor.”

Norris Măgeanu, Președinte Federația Română de Automobilism Sportiv

Pentru mai multe detalii despre variantele de asigurare aferente acestui parteneriat, sportivii și reprezentanții cluburilor se pot adresa Federației Române de Automobilism Sportiv.

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania este prezentă pe piața asigurărilor din România din anul 1995 și are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact

OMNIASIG Vienna Insurance Group

PR@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor