Un nou capitol OMNIASIG: inovație, responsabilitate și angajament pentru viitor

București, 8 iunie 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, cu o istorie locală de 28 de ani, anunță o repoziționare de brand, axată pe actualizarea elementelor sale de identitate: Misiune, Viziune, Promisiune și Valori. Într-un climat socio-economic dominat de multe incertitudini, compania răspunde proactiv nevoilor actuale ale clienților și partenerilor săi, prin redefinirea identității sale. Noile mesaje reflectă poziționarea puternică și angajamentul continuu față de clienții noștri și față de comunitate:

VIZIUNEA noastră: O Românie mai sigură în care creștem împreună. MISIUNEA noastră: Ne susținem clienții pas cu pas și le oferim siguranța de a-și face planuri de viitor. PROMISIUNEA noastră: OMNIASIG pentru MAI BINE: grijă și responsabilitate pentru viitor. VALORILE noastre:

  • Încredere
  • Profesionalism & Pasiune
  • Respect
  • Responsabilitate
  • Integritate

Misiune

Promisiune

Valori

Viziune

Viziunea OMNIASIG este de a contribui la o Românie mai sigură, în care fiecare individ să poată crește și prospera. Astfel, compania oferă clienților siguranța de a-și face planuri de viitor și de a se simți protejați în orice circumstanță.

Misiunea companiei este de a fi alături de clienții săi la fiecare pas, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele și a-și proteja interesele. Fiecare membru al echipei OMNIASIG este dedicat să le asigure clienților liniștea de care au nevoie în fața provocărilor și să fie un partener de încredere pentru a construi un viitor solid.

Prin Promisiunea OMNIASIG pentru MAI BINE", compania se angajează să fie mereu prezentă în viețile românilor, aducând grijă și responsabilitate în fiecare acțiune pe care o întreprinde, și, prin eforturi susținute să aducă valoare societății și să protejeze interesele clienților săi.

Valorile fundamentale ale companiei rămân aceleași: Încredere, Profesionalism și Pasiune, RespectResponsabilitate, Integritate, acestea fiind esențiale pentru a consolida o relație solidă și pe termen lung cu clienții și partenerii.

”Suntem într-o etapă de adaptarea și transformare, iar OMNIASIG își asumă rolul de a fi un sprijin de nădejde al românilor. Suntem dedicați să fim alături de clienții noștri în momentele dificile și să le aducem siguranța și stabilitatea de care au nevoie. Principala noastră prioritate este de a consolida încrederea și loialitatea clienților noștri, angajându-ne să asigurăm continuitatea vieții acestora prin produsele și serviciile noastre. Transformarea elementelor noastre de identitate de bază nu reprezintă doar o reacție la schimbările locale sau globale, ci mai degrabă un răspuns proactiv care reflectă hotărârea noastră de a ne susține permanent clienții într-o lume cu multe incertitudini. Credem că această nouă identitate a noastră oglindește foarte exact cine suntem și ce dorim să realizăm.” declară Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Prin acest proces, OMNIASIG urmărește să crească din ce în ce mai mult încrederea din partea tuturor stakeholderilor, precum și angajamentul companiei față de excelență și inovație în toate aspectele activității sale, mereu cu scopul de a oferi clienților și partenerilor săi servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Vom continua să ne concentrăm toate eforturile pentru a rămâne un aliat de nădejde și pentru a crește împreună cu clienții, partenerii și angajații noștri într-o Românie mai prosperă.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari și mai stabili asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii din 30 de țări fac parte din acest grup cu tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii. Cei peste 29.000 de angajaţi ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor peste 28 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 și la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact: OMNIASIG Vienna Insurance Group Mădălina Constantin, Director PR & Marketing Email: PR@omniasig.ro Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor