OMNIASIG pentru MAI BINE

#campaniiOMNIASIG

 

KV

În 2019, OMNIASIG a lansat OMNIASIG pentru MAI BINE, cu scopul de a veni în sprijinul comunităților  locale din zone defavorizate, începând la acel moment cu sprijinirea educației tinerelor generații. Campania a început cu o prima acțiune desfășurată în Malu Roșu, jud. Ialomița, unde am reușit să renovăm școala și să oferim tuturor copiilor din sat un mediu mult mai potrivit educației.

În 2020, ne-am adaptat la contextul pandemiei și am continuat să sprijinim copiii din aceeași comunitate din satul Malu Roșu, jud. Ialomița pentru a-și continua studiile, oferindu-le tablete și abonamente la internet, care sa le asigure accesul la cursurile școlare online.

În 2021, povestea OMNIASIG pentru MAI BINE continuă cu o nouă serie de acțiuni și ne vom îndrepta atenția către o nouă comunitate dezavantajată care are nevoie de sprijin, cu scopul de a oferi tinerilor și copiilor din județul Buzău, condiții optime de învățare, consultanță vocațională și sprijin în continuarea studiilor.

În ediția din 2021 a campaniei OMNIASIG pentru MAI BINE, compania suține 105 elevi din mediul rural, oferindu-le un sprijin material și financiar pe întreg parcursul anului școlar 2021-2022, prin diverse acțiuni de educație, de sustenabilitate și de protecție a mediului. În acest an școlar, OMNIASIG oferă burse școlare lunare către 25 de elevi, 55 de ghiozdane complet echipate pentru începutul școlii, 25 de locuri în cadrul unei tabere de vară, precum și fonduri pentru reabilitarea unui spațiu de joacă și a unui spațiu verde din localitatea în care tinerii elevi trăiesc și își desfășoară activitățile zilnice.

Continuăm astfel, și în 2021, demersul nostru de a investi într-o educație mai bună pentru generațiile viitoare, iar focusul principal al campaniei OMNIASIG pentru MAI BINE îl reprezintă sprijinirea elevilor înspre a-și continua studiile, contribuind astfel la diminuarea ratei de abandon școlar în rândul tinerilor buzoieni.

Vă invităm  să descoperiți o parte dintre OAMENII din campania  OMNIASIG pentru MAI BINE

ASS

Află povestea Oanei și a Corinei

Oana și Corina au o poveste comună. Amândouă își doreau în copilărie să fie medici, să cunoască oameni noi, să empatizeze cu ei, să le afle poveștile. Jobul Oanei ca Inspector Asigurări Retail în cadrul Agenției Aviatorilor din Sucursala Aviatorilor a OMNIASIG i-a dat prilejul să lucreze cu oameni diverși pe care să îi ajute, să îi înțeleagă și cu care să creeze relații bazate pe încredere. 

Indiferent de cariera profesională pe care Corina o va alege, Oana consideră că este important ca ea să fie curajoasă și să își găsească o motivație pentru a putea să își ducă visul mai departe.

OANA

Află povestea lui Eugen și Dragoș 

Dragoș voia de mic să fie antreprenor, fiind atras de ideea de a-și deschide propriul business cu articole sportive, deoarece este pasionat de sport și consideră că este o activitate care conectează oamenii. Eugen își dorea din copilărie să fie preot sau medic, din dorința de a ajuta oamenii. Și-a îndeplinit acest vis prin prisma poziției de Director Adjunct în cadrul Direcției Daune la OMNIASIG și consideră că indiferent de jobul pe care Dragoș îl va avea, acesta trebuie să îmbine ceea ce îi place cu ajutorarea oamenilor.

DRAG

Află povestea lui Lucian și Rareș

Rareș și Lucian au avut în copilărie visul de a lucra în armată, din dorința de a proteja persoanele din jurul lor. Lucian, Director al Direcției Brokeri la OMNIASIG, consideră că integritatea, seriozitatea și disciplina sunt valorile indispensabile pe care Rareș trebuie să le aibă, indiferent de cariera profesională pe care o va alege. Urmând această rețetă, Lucian este de părere că visul lui Rareș va deveni realitate.

LUCIAN

 

Prin intermediul campaniei OMNIASIG pentru MAI BINE, investim în educație, în tineri și copii, în viitorul profesioniștilor de mâine.